2015. augusztus 12., szerda

Esküvőről esküvőre

Úgy tűnik, ez a nyár az esküvőkről szól. A hétvégén is sikerült egyen részt vennem. Szeretem az esküvőket...az elejétől a végéig élvezem minden egyes pillanatukat. Ahogyan a pár egymásra néz a templomban, a polgári szertartás alatt, a fotózáson, vagy a lakodalmi forgatagban, ahogy a szemük csillog, fáradtak, de boldogok. Semmi nem hasonlítható ehhez.

A templomi és a polgári szertartásokat fátyolos szemmel, libabőrösen ülöm végig. Szeretem, ahogy a vőlegény ígéretet tesz, majd felhúzza választottja ujjára a gyűrűt, és fordítva. Ők ekkor minden jelenlevőnél boldogabbak.

Hiszem azt, hogy ezeket a pillanatokat elő tudjuk hívni életünk bármelyik percében, ha akarjuk. Hiszem azt is, hogy lehetünk ugyanilyen boldogok máskor is, csak akarnunk kell.

Az a véleményem, hogy az élet nem más, mint különféle pillanatok összessége. Vannak csodálatos, jobb, kevésbé jó, rossz stb. pillanataink, amelyekből összeáll az egész életünk. Tőlünk függ, hogy ezeket a pillanatokat hogyan éljük meg, illetve mekkora hangsúlyt adunk nekik. Minél optimistábbak vagyunk, annál több kellemes pillanatban van részünk, hiszen jobban észrevesszük őket, valamint annál könnyebben lendülünk át a nehezebb helyzeteken, mint kevésbé optimista társaink.

Azt látom, hogy egyre többen választják ezt a lehetőséget, élnek pozitívan és boldogan. Egyre több alkalmunk is van arra, hogy gyakoroljuk a pozitivitást tanfolyamok, klubok, különféle személyes találkozók, nyomtatott és online média segítségével. Örülök, hogy egyre több csodás pillanatunk van!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése